Termékkereső
Kapcsolat
Xenon.hu
GAG LED and More Kft.

1113 Budapest, Villányi út 62.
Nyitvatartás
H-Sze: 9:30 - 19:00
Cs-P: 9:30 - 18:00
Szombat: 10:00 - 14:00
Vasárnap: ZÁRVA
Telefon 06 20/424-10-04
  06 1/209-08-57
E-mail info@xenon.hu
Web www.xenon.hu

Szállítási feltételek

Letölthető verzió (doc, 64kB)

Cégünk egyaránt igénybe veszi a Magyar Posta és GLS futárszolgálat szolgáltatásait szállításkor. Igyekszünk a leghatékonyabb és anyagilag leggazdaságosabb megoldást választani Ügyfeleink részére.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele és módja:

Rendelését leadhatja

A szolgáltatás sikeres teljesítéséhez a következő kiegészítő információkra van szükség:

Szállítási határidők

Webáruházunk a megrendelt termékeket 1-2 munkanap alatt tudja kiszállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.


Garantáljuk azt, hogy minden esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. Ha csak mód és lehetőség van rá, akkor a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mailünkre sem válaszol) önhibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni.
Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük, írja meg e-mailben (admin@xenonizzo.hu), minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a megrendelő igényeit tőlünk vagy beszállítónktól eredő hiba miatt nem sikerül kielégíteni, maximális flexibilitással és pénz visszafizetési garanciával kezelünk!

Megrendeléskor mindenképpen jelezze kollégánknak, hogy melyik szolgáltatást akarja igénybe venni.

Rendelések feldolgozása

A 13 óráig leadott és visszaigazolt rendelések feldolgozása az adott napon elkezdődik. A 13 órán túl leadott rendeléseket csak a rendelést követő munkanapon tudjuk feldolgozni. Péntek 13 óra utáni megrendelést hétfőn dolgozzuk fel.

GLS futárszolgálat

GLS futárszolgálat választása esetén a feldolgozást követő 1. munkanapon garantáltan megkapja a rendelt termékeket.

Magyar Posta

Magyar Posta választása esetén a rendelés feldolgozásának napján kerül postázásra. A megrendelt termékek általában 1-2 nap után érkezik meg.

Az áru számla kiegyenlítésének módja:

Átutalásra vásároló partnereink az áru mellé, a megszokott átutalásos számlát kapják.
Készpénzes vevőink a következő lehetőségek közül választhatnak: előreutalás; befizetés K&H Bank fiókba vagy utánvét. Az átutaláshoz szükséges adatokat a rendelés egyeztetése után e-mailben küldjük el.


1. oldal | 2. oldal | 3. oldal

Pénztár
Partnereink:
Facebook